Hejsan! :)


27e Mars

Idag är det faktiskt min b-day ;) wiho, 15 år! Av mamma och pappa fick jag pengar och av brorsan en skit god parfym. Mina släktningar kommer senare ikväll och då ska vi käka god mat osv. Nice nice.

Asså tiden går verkligen sjukt snabbt. Det känns som att det var igår jag fyllde 7 år och hade precis börjat 1an. Om 5 år blir jag 20... helt sjukt. 
Nu ska jag ta en dusch och sedan börja fixa mig :) kram!                              Fick fina rosor av mamma & pappa.

Shane Dawson

HAHAHHA, han har seriöst världens sjukaste och roligaste humor! love him, hahahaordlös.

Jag har så mycket att säga... men jag får inte ut orden. Det är tomt. 

RIP Olivia 1995 - 2010, vi alla älskar och saknar dig ♥


happy b-day

jag vet att jag suger på att uppdatera... men varför ska jag skriva när jag inte har något vettigt att berätta egentligen? haha ;) 

I vanliga fall skulle jag sova den här tiden på en lördag, men eftersom min brorsa fyller 20 år idag så ska vi upp och fira honom :) Senare ikväll kommer släkten hit och käkar.

btw.. vart sjukt sugen på sushi.. haha, äh nu ska jag kolla på någon serie (kanske beverly hills 90210?) och chilla. Sedan blir det att städa rummet och hjälpa mamma med maten. kram!


                                                       bäst.

utbytesstudent!

Tuva och jag har kollat på massa grejer om att åka som utbytesstuden i USA. Och jag känner verkligen att detta är någonting jag vill göra! Så jag kommer antagligen åka efter 9an och börja som "Sophmore" i USA. För er som inte vet hur "klasserna" fungerar (har äntligen lärt mig, haha) så ser det ut så här:

Nian: Freshman
Första ring: Sophmore
Andra ring: Junior
Tredje ring: Senior

Jag är otroligt taggad men ändå nervös! Jag vet att det kommer bli otroligt svårt att vara borta från familj och vänner i ca 10 månader.. men jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte försöker iaf. Ska bli skit kul att gå i ett sånt där riktigt amerikansk highschool och få träffa nya människor + att jag kommer bli grym på engelska^^,

Har beställt hem broshyrer och kollat på olika bloggar om tjejer som har åkt till USA och pluggat i ett år. Dom säger att det har varit det roligaste året i deras liv osv.
1 ½ år känns långt ifrån.. men det kommer säkert gå otroligt snabbt. Jag hoppas verkligen det gå kommer bra med familjen jag kommer bo hos och att jag får gå i någon bra skola. Man får tyvärr inte välja själv vart man ska bo, det är familjen som väljer. Jag kommer åka med ett YFU..  gå in och kolla ni med! ;)

Varför tänker jag alltid på serien beverly hills 90210 när någon nämner high school? HAHAH! Nostalgi som tusan. 


                                                          HAHAHAHA 90-talet in my ♥

RSS 2.0