Uprising

HOHO HÖSTLOV! Hur skönt? :D Dock kommer jag ha fullt upp. Imorgon blir det käk med laget, sedan massa footballträningar, Stockholm + att Tuva kommer hit! Ikväll ska vi fira mamma som blir hela 48 år :) Har precis tagit en dusch och nu sitter jag här fixad och klar. Släkten kommer snart. Är så sinnesjukt hungrig att jag skulle kunna äta upp tangentbordet! .. fast det ska jag inte. Tror jag.

Lyssnar på Muse just nu. Dom är bra!
                                      THUMBS UP FOR...HÖSTLOV!

tjugofemte oktober tvåtusentio

Så förbannat sjukt trött. Så förbannat sjukt skoltrött. Mycket i skolan just nu, alldeles för mycket. SO-prov, matte-prov, teknik-redovisning, hemkunskaps-uppsats och blablabla. Återkommer när jag har tid och ork, vilket blir nog på fredag när vi får höstlov (!!!). Så underbart skönt ska det bli!

Nu ska jag fortsätta att läsa om världskrigen, Hitler, Mussolini and many more. SEE YA.


GO DEVILS

Hur många program ska Anna Anka göra egentligen? HAHA seriöst. Såg precis reklamen för "I form med Anna Anka". Förstår egentligen inte varför vi i Sverige är så beroende av Anna..behöver vi verkligen mer program om henne? Haha. Grattis TV3, grattis...

Jaja, igår tränade jag amerikansk fotboll för första gången i alla fall! DET VAR AWESOME! ... dock känns det verkligen i mina lår och mage. Nu blir det hårdträning dom gäller. Det var jag, Ebba, Emelie och ca 20 stycken killar. Vi lärde oss lite allt möjligt. Det var verkligen hård träning, men kul som fan!


she will be loved

Tänkte bara säga att jag gillar Maroon 5 mer och mer för varje dag som går. Dom är riktigt jäkla bra asså. Här är mina favoriter:

söndag, underbara söndag.

Jag vill börja spela amerikansk football. Hur coolt?! Finns ett lag i gävle, hoppas man kan börja. 
 
Min helg har i alla fall varit riktigt bra. Imorgon börjar prao (sjukt skönt att slippa skolan en vecka) och det ska bli niiice. Ska dock möta någon random person vid antrén 8.20, sedan vara på något möte hela dagen. HAHA, äh det löser sig, det gör allt. Nu blev det ett bajsinlägg igen.. men det gillar ni!  

Den här videon är så amerikanskt cheesy den kan bli, men vafan, man blir taggad.
 


like I’m the only girl in the world, like I’m the only one who knows your heart

FAN VAD SKÖNT MED HELG. Fast..jag borde egentligen plugga, men jag orkar inte. Fast jag borde verkligen. Men jag orkar inte. Fast jag borde. Men jag orkar inte. Borde. Orkar inte. Buhu.

Jag har egentligen inget vettigt att blogga om. Väntar på att mamma ska komma hem med lite käk, hehe. Nästa vecka blir det prao! Jag ska ha på mig en vit rock och lyssna på människora olika problem. Någon som vet vad jag menar? Ingen. nehe.

Nu ropar TVn på mig. Seee ya! Bjuder på en liten bild från Gotland också. Jag, Elin, Anna och Sonja!


                                                                    

måndag

Sweet monday. Vaknade med migrän och fick en jobbig mensvärk på eftermiddagen. Inte det roligaste dagen. Men mår bättre nu i alla fall. Både mamma och jag sitter i soffan med en varsin laptop (hon kollar dock aktier, HAHA, tänk om hon hade haft en blogg) och chillar. Ska snart fortsätta med min teknikuppsats om flygplan, yey. Den ska vara klar på onsdag men ska redovisas om ca två veckor. (Varför kunde vi inte få lämna in den då istället?)
Äh, känner mig alldeles för negativ och PMSig för att skriva just nu, haha. Bjuder på lite härliga inspirations bilder från fashiontoast.com!
digging deeper just to throw it away

I tisdags (eller om det var i onsdags) så fick vi en tidning om gymnasieval från skolan. Asså, för ett år sedan hade jag varit helt säker på vad jag skulle gått, men nu är jag osäker. Visserligen drar jag till USA först, men ska ändå söka in som dom andra. John Bauer verkar ju ganska nice. Vet dock inte om jag vill gå IT-media eller estet..hmm.. så här står det på deras hemsida:

För att trivas på IT-mediaprogrammet bör du:

* Tycka om att arbeta kreativt med bild, ljud och text
* Vara intresserad av vad som händer runt omkring dig
* Vilja lära dig nytt och vara öppen för nya och moderna tekniker.

För att trivas på estetprogrammet bör du:

* Brinna för musiken
* Vilja experimentera med ny teknik för att utveckla din musik
* Tycka om att jobba med projekt från start till slut

hmm. Jaja, ska i alla fall gå på öppter hus den 18 November. Vi får se hur det blir. USA kanske kommer vända mig helt? Kanske kommer hem som värsta mattesnillet (not) och typ "Hello Swerige. Jag going to börja on natur/teknik/IT!"

Ne, nu ska jag publicera detta underbara inlägg och duscha. Blir filmkväll ikväll! GREAT (:

sexig bild:osexig bild:5e oktober

Sitter och "pluggar" med Ebba och Emelie. Vi snackar mest om random grejer och tar snygga cambilder. RAWR.

tänkte bara säga att elin är en tönt, fast ja det är ju jag också... Men, elin är min man... // ebba.

Elin is tha puppi and tha best friend evar! // emelie.

Jepp. Nu vet ni. Hejdå.


Sneaky bitch knows karate

Imorgon är det skola igen och jag har lite smått ångest. Efter ca 6 veckor i skolan är jag redan skoltrött, yey. Men det är bara att kämpa på... vill kunna gå ut skolan med nöjda betyg. Behöver inte ha MVG i allt, men vill endå känna mig nöjd och att jag har försökt. men i alla fall...

Just nu...
...är klockan halv 4 och jag sitter i mjukiskläder.
...är jag sjukt sugen på milkshake (ne vådå random?)
...dricker jag juice.
...är jag trött och garvar åt allting.

HAHA, min humor just nu. How to makeout with a stranger!


my fannypack babyyyy

Känner mig väldigt skrivsugen men kommer endå inte på något att skriva om. Hårt att vara människa ibland asså. Ska vi köra på en sån där hederlig gammal lista? ... sure do!

Är otrohet okej? Självklart! ... ne det är det inte.  

Hemmafest eller krogen? Har inga personliga erfarenheter sååå.. vi kör på krogen!  

Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? min snygga vägg

Vad var det senaste du såg på tv? Theeee Siiimpsoooooon *nynnar på introt*

Bortsett från datorn, vad hör du just nu? hmm..absolut ingenting. HAHA.

När var du senast utomhus och vad gjorde du då? för några timmar sedan när jag traskade hem från pappa.

Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? "Du har varit väntad Elin. Det står gratis cola i kylen och TVn är din. Enjoy!"

Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Oh yes. USA har jag bestämt mig för, och England skulle inte vara så dumt heller.

Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? hmm..hmm..jag vet faktiskt inte. *kreativ_tjej*  
 
Tycker du om att dansa? love it! :)

Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? Så många svar, så lite tid! Ne, men göra mig själv till ledande diktator. HAHA, världen skulle bli en sån underbar plats.

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Först skulle jag åka och SHOPPA allting jag inte hade råd med tidigare. Kunde bara gå runt i affärer och "hmm..den tröjan var fin...jag tar den i tre olika färger. HEHE!" Sedan köpa en lägenhet i New York. Skänka lite pengar och ge till ma homies/family.. och.. leva livet, typ. jepp. 

Berätta något om dig själv som folk inte känner till? Jag.. älskar att laga mat, men tycker det är skittråkigt att baka. HAHA GUD VAD ROLIGT FÖR ER ETT VETA, VA VA VA?

Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför? Jag skriver ju inte 100 % om mitt privatliv.. mest ytliga tankar eller funderingar om saker och ting. Kommer nog bli mer seriös när jag drar till USA.. eftersom mina vänner/familj vill veta om mitt liv osv. Men kommer kanske endå inte "Inatt låg jag i fosterställning och hulkade i 4 timmar eftersom en viss person sa det, och sedan hände det, och jag tycker detta om den person eftersom hon/han sa det" osv. Jag tror ni fattar, HAHA. Sen skriver jag inte så värst mycket om kläder och sånt... det händer väl... men ja. Gud vaf mycket jag skriver. nu går vi till nästa fråga. Punkt. 

Tror du att du fortfarande bloggar om två år? Ja, det gör jag nog (:

Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Ne, man måste nog umgås med personen för att lära känna den på riktigt...

Hur många bloggar läser du? Mina kompisars bloggar, dom "kända" och några resebloggar. En hel del, alltså!

Nu är klockan 00.09 och jag börjar bli trött. ZzzzZzzz. Imorgon (idag) är det söndag och då blir det städning, plugg och chillaxa. Ser inte fram emot måndagen.. men vem gör det liksom? Haha. Godnatt!


En triangel har 4 sidor? .. tydligen!

Kommer ju framstå som värsta geniet i USA, haha nice!


1a oktober

Så här snygga var vi i skolan idag. RAWR!


RSS 2.0