www.elinstjern.blogg.se

Nu är det såhär att jag kommer ta mitt pick och pack och börja blogga på www.elinstjern.blogg.se istället! Kännner verkligen för en förändring och vill fokusera lite mer på utbytesåret (:

SÅ TITTA IN HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!

19, Mars

Lördag. Skönt med sovmorgon! Idag har jag städat rummet och båda badrummen, tog en tid men nu är det rent. Nu har jag precis fixat mig och snart kommer släkten på middag! Eftersom min storebror fyllde år förra helgen och jag fyller nästa söndag tänkte vi slå ihop festen, så ikväll firas det Victor och mig. Tänk, om 1 vecka får jag sätta mig i en bil och bli en trafikfara för Sverige, haha.Måndag-fredag blev en kedja kring min fotBrukade hata mig själv
Måndag-fredag blev en kedja kring min fot
Men det är nånting ikväll
Som får mig att tro att vi kan gå genom eld.

Making love out by the lake to our favorite song

Sitter i skolan och skriver på musikuppsatsen. Är riktigt hungrig och enligt Emelie blir det ost och rotfrukts-gryt-grejsimojs om man är vegeterian. Så... det återstår att se om det är gott. Tveksam.
Skriver just nu om Kid Rock och lyssnar på en av hans kändaste - all summer long. Löve it.

Jag är så sinnesjukt hungrig just nu, måste bara få säga det. SNART ÄR DET LUNCH, OH PRISA GUD! Alla runt om mig är tråkiga just nu. Ebba sitter med ett par stora hörlurar och lyssnar på en låt, Emelie letar efter någonting på datorn och Helena typ... gör någonting.

NU BLIR DET LUNCH!!!


Måndag, oh måndag

Precis tagit en springtur ute i kylan! Var länge sen jag tränade ordentligt och en springtur satt fint, var inte så jobbigt som jag trodde.
Nu ska jag duscha och sen fortsätta plugga kemi. Det är inte lite man ska kunna kan jag säga er... Idag är det i alla fall måndag och imorgon är det tisdag (om ni inte visste det). Helst vill jag spola förbi den här veckan och få lördag direkt! Men jaja, nu: duschen.


Hollywood baby

Lyssnade på Michael Jacksons nyaste låt som kom ut för några dagar sedan nyss. Känns lite konstigt med tanke på att han är borta och så, men efter några lyssningar så blev den ganska bra faktiskt! I början jag typ "...njea", men blir bättre och bättre! Shit vad jag önskar att jag hade fått sett han live - en av världens bästa artister.


13 Mars, 2011

Min söndag har bestått av plugg. På onsdag har vi nationelltprov i kemi. KEMI I TELL YOU! Jag känner ett djupt hat mot kemi och skulle mycket hellre vilja ha biologi eller fysik, men jaja.

Tiden går ganska segt just nu. Jag vill ha ett mail från YFU där det står lite information om vilka dalstater jag möjligtvis kommer hamna i! Längtar, längtar, längtar. Det sjuka är att jag verkligen kan hamna precis vart som helst. Allt från varma Texas till...icke-varma Washington? Haha.
Idag fyller i alla fall min bror hela 21 år. Grattis till honom!
Ska fortsätta lyssna på Janet Jackson och sedan fira Victor. Är riktigt hungrig - så lite käk sitter fint!


Tyra Banks


Gubben i lådan

Har glömt att lägga ut bilden på mig och Adamsray jag träffade förra torsdagen i Stockholm. Trevlig pöjk var han! Sen att jag ser läskigt vit ut är en annan femma...får skylla på att kameran är konstig...eller att jag är rödhårig...eller något sånt. HAHA ser skit mysko ut, men jaja!Hej jag älskar Beyonce


walk you idiot, walk

Precis städat klart hela badrummet och håller på fixa mig nu. Ikväll blir det filmkväll hos Julia!
En finne har btw bestämt sig för att placera sig på min haka. Inte en liten heller, utan ett gigantiskt MONSTER. Just saying... Ne nu måste jag skynda mig! Hörs.


Wandered out on the open road

Min fredagskväll består av att bara sitta hemma och inte göra ett skit. Tråkigt enligt vissa, skönt enligt mig. Just nu lyssnar jag på musik och sorterar lite i min garderob. Måste påminna mig själv att köpa en klädstång snart!
... Nu ligger det en gigantiskt hög med kläder på golvet. hmm. Intressant vad cola har för förmåga att ge onödig energi.

Ganska så sugen på att köpa jackan på bilden. Från modekungen!

So scared of breaking it - but you won't let it bend

Vaknade runt 10.30 av Tuva som ringde, slängde mig ur sängen som en ninja och fixade mig snabbt, sedan gick vi ut på en liten promenad i solen. Yes ni hörde rätt - SOLEN! Känns som att våren är på väg nu, hur skönt? 

Just nu lyssnar på Maroon 5 och ska snart iväg till pappa för att käka. Ikväll blir det filmkväll med några sköna pers! See ya.


RSS 2.0