white trash beautiful

Skön låt! Fin video. Fast lite sorglig också. Men fin. Fast mest sorglig. Fast skön!


-

fan.

baby you're a firework, come on let your colors burst

Känner mig riktigt trött och sliten, men mår helt okey ändå. Igår var jag på HP 7! Den var bra, lite seg men bra ändå :) Ska snart hem till pappi och käka tacos, nom nom. Sedan blir det lite filmmys. Nu måste jag ge mig ut i kylan, tänkte bara göra en liten snabb uppdatering.

Hittade btw detta armband i mitt rum nyss. Hade helt glömt bort det, haha! Köptes på H&M divided i sommras har jag för mig. Lite halvcoolt sådär. Ha en awesome lördag!


why don't you love me

Mitt liv består mest av skolan och träning nu förtiden. Lite förvirrad också. Veckorna går otroligt snabbt och jag kan inte fatta att det snart är jul (!). Därimot tror jag har stressat lite för mycket, och att gå på träningen igår var en dum idé...efter att vi hade haft uppvärmning började jag känna mig snurrig och illamående. Satt på sidan om med Emelie istället. Så drygt när man vill så mycket, men kan så lite. Men känner mig lite bättre efter att få ha sovit ut och vilat idag, så ikväll blir det HP 7 med några vänner! Haha, gud vad man har längtat! Jag har läst boken och tycker den var riktigt bra, hoppas filmen är lika.

Måste bara tilläga att mina vänner är bäst. BÄST I TELL YOU! ♥

Den ena halvan av Snook

Jag är inget big fan av svensk musik, men måste säga att jag diggar Daniel adam-rays nya album! Eller...jag har någon slags hatkärlek till den. Även fast jag inte fullständigt älskar den, så kan jag inte sluta lyssna på den, haha! Om du inte har hört den (vilket du nog har..) så lyssna här.


tisdag tisdag tisdag

Nej men hejsan! Känner att det var dags för en uppdatering, var ju ett tag sen. Sitter här med min halsduk och fryser. Det är sinnessjukt kallt ute, snön har ju kommit! :( Om några timmar ska jag på träning och träna lite amerikansk fotboll som vanligt. Vi har 4 träningar i veckan + gympass! Kommer bli biff, hehe...


OMGWTFBBQ

OMG TRÖÖÖTT. Kom precis hem från footballträningen. Shit asså.. tror inte mina ben eller armar existerar längre. Seriöst. Tänkte borsta tänderna, krypa ner i sängen och läsa lite. Imorgon har jag fullt upp hela dagen så behöver lite sömn, hehe. Tänkte ta en cambild på hur trött och sexig jag är just nu...men...det får bli en annan gång. Sängen ropar på mig! SEEE YA.


RSS 2.0