kung                                             Johnny Depp

21 december wtf

Imon är det julavslutning och det känns...otroligt skönt! Jag tror seriöst inte jag hade pallat en vecka till i skolan. Är så trött på prov, stress och läxor. Så det ska bli väldigt skönt att få ledigt! Finns inge skönare att vakna klockan sju när man är ledig, inse att man har sovmorgon och kan fortsätta sova, haha ^^

Jag kommer ihåg när man var liten och skit taggad inför julafton. Nu förtiden tänker man knappt på det :p haha. Fast julen är faktiskt riktigt mysig, men julmat och tända ljus, hoho.
GOD JUL! ... eller nått.

På torsdag är det julafton - och jag har inte köpt några presenter! o: Ska nog åka och julhandla lite på söndag. Men vad sjutton ska jag köpa? Vad köper man till en 19-årig brorsa? D: när jag frågar så svarar han bara "öhh... jag vet inte"
haha jaja. Nu ska jag göra lite mer te och kolla på that 70's show :)


                                                  elin today

you better run, you better do what you can


                                                          love


random

Jag diggar Ebba grön! En av dom få svenska band jag kan lyssna på.
Dom har gjort några riktigt bra låtar, thåström är grym :D

 


Jag gillar fredagar

Efter att ha pluggat lite matte (ekvationer in my ass!) så tänker jag krypa ner i min säng och läsa^^ Ska bli oroligt skönt med sovmorgon imon! Jag har verkligen svårt för att gå upp tidigt på morgonen. Är verkligen ingen morgonmänniska. 

Idag på idrotten spelade vi handboll och jag försökte tappert att fånga bollen. Gick utmärkt.
Nu ska jag gå ner i köket och hämta mer cola ;) hohoFör att avsluta detta inlägg så tänker jag bjuda på en gammal underbar låt: The Police - every breath you take


RSS 2.0