Misery

Sitter med en kopp te och lyssnar på musik, inne på facebook och kollar resebloggar (anteckna nudå!). Nästan helt frisk nu, bara lite snorig och halsont. Gjorde ett matteprov idag också...kändes lite sådär.

Något nytt på USA fronten då? ... lite! Eller det var ju ett tag sen, men har iaf blivit officielt antagen att åka som utbytesstudent 2011 (yey!) och idag betalade mamma första betalning. Dyrt det där med USA asså... men värt det! Nu ska jag snart titta på How i met your mother och sedan duscha. IBLAND MÅSTE MAN DUSCHA, VISSTE NI DET?!   


And I wrote two hundred letters

Maroon 5 nya album är riktigt bra! Lyssna här.
Nu är måndagen snart över och sängen kallar. Måste vila upp till konsumentekonomi-provet vi har imorgon på morgonen. Får se om jag stannar kvar hela dagen eller om jag går hem och vilar. Fortfarande hängig );

Maroon 5 - Give a little more

Breaking the habit

Hello there! Det har småregnat hela dagen och jag har bara varit inomhus, haha. Finns inte så mycket mer att göra när man har blivit sjuk igen (!!). Låter seriöst som Voldemort när jag pratar. Väckte mig själv imorse av att jag hostade som en pensionär volym 3. HAHA, fan vad folk som läser min blogg måste tycka jag är udda. Snackar bara om att hosta som pensionärer, USA och.. mat. Ska kanske bli den nya Kissie?! Operera brösten, fixa läpparna och bara vara allmänt dryg? Vi kör på det! ....

Vad jag lyssnar på just nu:
Linkin Park - Bleed It Out
 (LOVE!)you think i'm pretty

Jag diggar verkligen den här låten.. och musikvideon är himla fin!


högtryck, lågtryck, SMHI, åska - blablabla

Sitter och råpluggar Meteorologi! .. Jätte kul...not. Ska redovisa om moln imorgon och sedan blir det prov på torsdag. Känner mig riktigt stressad, mycket som pågår i skolan just nu. Prov, inlämningar, läxor, förhör, redovisningar osv.
Längtar tills fredagkväll! Då blir det chirr med dirr och antagligen någon film. Och soooooova, haha. Sedan blir det fortfarande plugg i helgen, men äh ;)

Laddar upp bilderna från Gotland någon annan gång. Har verkligen inte tid nu.. borde inte blogga ens, haha. Bye.


                         Meteorologihäftet och jag. RAWR!

gotland 16-19/9

Jag har faktiskt blivit bättre i förkyldningen! Det är bara hostningen som drygar ibland, men äh. Så jag kan följa med kören till Gotland imon! NICE. Dock ska vi samlas klockan 6.00 på resecentrum...ehe...

Så, när jag kommer hem på söndag har jag förhoppningvist massa bilder! Ha det bra! (;wazzap yall?

Just spenderat den senaste timmen att snacka med två killar från Texas, haha. Sjukt roliga. Speciellt när dom försökte utala mitt efternamn med en grov texas-dialekt. Lät mer som "Ejylon Shwaarngreeen Meh-liijn". Sedan började dom nynna på basshunter och prata om snö. Väldigt roande, haha.

Jag är för pigg för att sova, men för trött och sjuk för att göra någonting. Så det blir att krypa ner i sängen med laptopen och titta på en film. "Funny People" heter den. Ja, det hoppas jag också. Vill skratta, heheheh.

Godnatt!
 

HÖghghöghfhg..! *hostar som en pensionär*

Jäkla förkyldning som aldrig går över! Är förkyld x2000 och vaknade med migrän. Uuuunderbart. Men har i alla fall skrivit på min NO-uppsats och jobbet matte, så har inte varit helt värdelös, haha. Men jag hoppas verkligen att förkyldningen går över tills på torsdag...för då ska jag nämligen till Gotland med min kör!
Fick reda för någon dag sen att Tuva ska också åka som utbytesstudent till USA 2011/2012. Så sjukt härligt att vi båda kommer få uppleva det tillsammans! Inte i samma stat dock, men skönt att veta att båda är i USA samtidigt, hehe ;)
Nu ska jag fortsätta på min NO-uppsats, dricka lite te för halsen och sen kanske titta på någon film. Tittade på The Last Song igårkväll, sjukt fin film.

Ohh det går inte att ladda upp bilder. Synd för er då, blogg.se. Hejdå.

Try everything you can

Åhhh. Skrev ett helt inlägg och internet dog, sen när jag gick in på arkiv så fanns det inte där. Whyyyyyy?! jaja, igår var jag i alla fall på YFU-intervju! Gick superbra och om 1 år befinner jag mig i staterna, sjukt! :D Ikväll ska jag träffa The Crew och ha filmkväll. Vi ska vara riktigt smöriga och titta på Titanic. HEHE!

Den här låten spelades i min klass igår, haha. Helt omöjlig att sluta nynna på. Hade den i huvudet hela dagen. Ladies and gentlemen.. EPIC SAX GUY!


Remember...nothing suits me like a suit.

Har blivit förkyldning. Inte kul. Min hals gör sjukt ont och jag fryser konstant. Jaja, that's life. Idag har jag pluggat lite, tittat på TV och druckit en massa te. Ganska så mysigt faktiskt :)
Nästa fredag ska jag på YFU-intervju om ett utbytesstudentår i USA. Är lite nervös, men går nog förhoppningsvist bra. Vill så sjukt mycket bli antagen! Tänk er...Amerikansk kultur, high-school, school-spirit, snacka engelska hela dagarna, träffa nya människor osv. Gaaaah! HAHA.

Snart ska jag titta på vänner, christine och how i met your mother. Ja, jag gillar att titta på TV. HAHAHA, det lär precis som att min skrivbordsstol fjärtade. HAHAHA...åhh... jag är trött. Plus att jag är sjukt sugen på pizza. Och Cola! Ohhhh underbara cola... kan någon ge mig? HAHA.. jag tror jag har feber. Ska sluta skriva nu. Snart. NU......(fisk). Jag tror verkligen jag har feber. Min brorsa frågade mig precis "..vafan är det för fel på dig?" HAHA. åhh.. min hals.


                                       Jag ♥ Barney.

RSS 2.0