here comes the hotstepper

Sista dagen på 2010. Lite konstigt, men framförallt läskigt hur sjukt snabbt det har gått. 2011 ska jag träna inför alla footballmatcher i sommar, umgås med alla fina människor, försöka plugga upp mig samt åka till USA som utbytesstudent i ett år. Hur sjukt?

Nu måste jag skynda mig ordentligt. Gästerna kommer när som helst och jag är inte 100 % klar, HAHA. Gott nytt år!


Tänkte bara säga...

.. att om ni inte har sett Forrest Gump - se den. Bästa filmen någonsin.


Jod Gul

Hallå där! Ligger i min säng tillsammans med mina feta nya hörlurar som jag fick i julklapp. Riktigt nice är dom. Kommer inte bli så jobbigt att promenera i kylan nu, hehe. Min jul var i alla fall bra. Tittade på kalle anka, åt alldeles för mycket julmat och öppnade paket. En äkta svennejul helt enkelt.

Jag känner att min blogginspiration är på 0 just nu tyvärr. Det är mycket jag vill skriva, men får ändå inte ut på papper. Eller på blogg.se, rättare sagt. I skolan var det sjukt mycket sista veckan, men nu är det som tur lov och tid för att inte göra ett skiiiiit. Eller jag ska väl umgås med kompisar, gymma lite, titta på massa filmer, äta massa onyttigheter, förhoppningsvist göra något på nyår, slösa pengar på fika, ta långa sovmorgonar och shoppa lite. Låter ganska så bra! Sen kanske det dyker upp något oväntat. Vem vet, men det återstår att se. Nu är klockan kvart över 3 och jag sitter som en pensionär i sängen och äter något konstigt julgodis som smakar mintchoklad och gammal instängd källare. Fräsigt. 
 
Godnatt!

Let's get together and feel all right

Hade massa planer för helgen som måste ställas in pga att jag fortfarande är sjuk. Suger så hårt! Åhh. Skulle egentligen ha varit på lusseinnebandyn och spelat med Devils just nu. Nu är jag riktigt trött på att bara sitta inomhus. Vill ut och leva. Men får passa på att göra lite andra saker som jag har skjutit upp. Har en massa skolarbete som jag har skitit i rent ut sagt och USA-papper som skulle skickas in. JULLOV SKULLE INTE SITTA SÅ FEL JUST NU, right?


Diamond eyes

Nu var det ett tag sen jag bloggade! Så mycket nu att man knappt hinner tänka. Ska bli så otroligt härligt att få jullov snart! Även fast jag inte direkt gillar snö så är julen riktigt mysig, det kan man inte förneka :D
Mår dock inte så bra just nu. Kände mig lite halvdålig hela helgen, men imorse kändes det inte bra. Gick på bilden och engelskan, men stack sedan hem. Nu ligger jag i soffan med mitt täcke och slötittar på TV, haha. Har lite godis kvar från igår när Måns var här :) Vi kikade lite football och hade det mysigt.

Nu ska jag ta alvedon och vila. See ya!  

RSS 2.0