Waaaazzaaap?

Även fast jag mest går runt och sörjer Michael så har jag haft kul den här helgen ^^
Jag och Byman var och köpte en present till Helena som fyllde år, senare stack vi hem till henne och firade. Vi käkade sushi, skrattade, spelade lite biljard och filmade lite (: Awesome.

Michael har fått en egen plats på min vägg också, har massa skivor, bilder och minnen där, love <3

                                  Fika på Wayne's coffee ^^

RIP king of pop

Sjunger så underbart, dansar som en kung och hans musik kan få vem som helst att dansa. Han är och kommer alltid vara en av världens största artister genom tiderna. Jag älskar honom och han är en LEGEND ♥ '

Som 6åring hörde jag hans musik och var fast. Sen dess har jag inte kunnat sluta lyssnat.. han var min stora inspiration, min idol och förebild ♥ Blev retad och folk tyckte jag var konstig som lyssnade på honom, dom förstod inte hur BRA han är.. låt Michael Jackson vila i frid.

 MICHAEL JACKSON ♥♥♥
29 augusti 1958 - 25 juni 2009.

That 70's show ♥♥♥

En av mina favorit program är helt klart That 70's Show ^^
Älskar att dom lever på 70-talet, karaktärerna, skådespelarna, allt. Kan inte riktigt säga vilken som är min favorit, alla är roliga på olika sätt. Men en klockren show iallafall ^^

Fez: "Good day, I said good day!"
 

Inspiration

Den här videon är GRYM!

Dom som känner mig vet att jag älskar filmer och att skriva.
Så då fick jag ideén att skriva ett film-manus, haha! Jag skriver stort sätt hela tiden, låtar, böcker, dikter osv osv. Och jag har så många ideér i mitt huvud så jag har börjat skriva på en film. Självklart vet jag att chansen att filmen "blir på riktigt" är ganska liten, men hey, jag gör det för skojs skull! :)
Ni är fri att komma med ideér på namn, scener, allt.. yeah.






:3

"Livet är för KORT för att gå runt och tycka att man är ful & dålig. Lev livet fullt ut som att det vore eran sista dag ♥"
So true. Vad skönt det skulle vara om alla tänkte så, det är iallafal så jag tänker.. eller försöker iaf.

Nu ska jag sova, I'm tired. See ya! :)

Usch dålig uppdatering

Yeah, här är en del ur min bok jag skriver! Jag är själv lite osäker på vad jag tycker om "boken", men äh, om ni gillar den så fortsätter jag :) Enjoy.

Kapitel 1

4 Juni 1985

Minneapolis, USA

i Marys rum.

 Jag låg otåligt i min säng och stirrade på klockan. Den var 23.58 och om 2 minuter skulle jag fylla hela 17 år. Hela året jag var 16 sög och jag ville bara bli en siffra äldre. En ny start liksom, början på något nytt. Jag hade bestämt mig för att när jag fyller 17 så ska jag förändras. Inte vara samma vanliga Mary Smith som alla tror att dom kan allting om. Den här födelsedagen skulle ha blivit rolig! Jag hade försökt övertalat mina föräldrar att få gå ut med mina kompisar och fira, men mamma skrattade bara och sa:

-         Nej men gumman, vi i familjen tänkte ju fira dig som vanligt! Ha en mysig hemma kväll och titta på en bra film, äta pizza och ge dig presenter, låter inte det mysigt?

Och det fanns inte så mycket att diskutera om. Om min mamma har bestämt sig för något, då fanns det inte så mycket att säga. Jag suckade och drog händerna genom mitt mörka hår. Jag är född och uppväxt i Minneapolis och jag drömmer om att en dag flytta till Los Angeles och bli författare! Att skriva är min stora passion, jag skriver ofta dikter och ibland låttexter, men för det mesta böcker/noveller. Jag och mina kompisar brukar ofta hänga här i mitt rum, eller på ett kafé i stan. Mina kompisar är William, Chris, Lisa och Joey.

William, eller Will som vi brukar kalla honom, är 17 år, har rött hår och gröna ögon, smal och lång kropp, är den ”roliga” i vårat lilla gäng och brukar ofta hitta på dumma saker, som till exempel att kasta ägg på våran rektors hus på natten är nog inte den bästa grejen han har gjort. Sen har vi Chris, en snygg mörkhårig 18-årig kille med ljusbrun hy och ett charmigt leende. Hans stora passion i livet är… tjejer! Och så är han ett stort fan av Jimi Hendrix. Lisa är en söt, liten 16-årig tjej med brunt hår och ljus hy. Hon älskar dans och att… shoppa? Jag lovar, hela hennes rum ser ut som ett köpcentrum och hon köper minst någonting nytt varenda dag. Joey har blont rufsigt hår och blåa ögon, är 17 år och älskar sport! Han spelar fotboll, basket och så gymmar han minst 2 gånger i veckan. Och sist men inte minst… jag! Jag har brunt rufsigt hår och ljusbrun hy, mörka ögon och är ca 1.65 cm lång. Som sagt, jag älskar att skriva men jag älskar också musik. Jag spelar gitarr, trummor och så sjunger jag också. Jag vänder mig om jag kollar på klockan, 00.01. Nu är jag alltså 17 år! Jag ler för mig själv. Det här kommer bli ett bra år…


Jag vaknar av att jag hör några viskande röster utanför min dörr. Jag suckar, så här är det vartenda år. Jag får alltid låtsas sova när dom kommer in och sjunger för mig, för dom lyckas aldrig vara tysta så jag vaknar alltid innan. Jag blundar och hör någon trycka ner handtaget. En pipig och fnissig röst börjar sjunga ”happy birthday” och tänder lampan i taket. I bakgrunden hör man två hesa killröster som försöker sjunga med, vilket är min pappa och bror. Jag gnuggar mig i ögonen och låtsas bli förvånad. Mamma pussar mig på kinden och säger:

-         Grattis på födelsedagen!

Pappa klappar mig på huvudet och Peter mumlar ”grattis” och gäspar stort.

-         Tack så mycket, säger jag och ler.

-         Jag kan inte förstå att min lilla flicka är redan 17 år! Säger mamma med gråten i halsen. Det var inte länge sedan jag fick byta blöjor på dig!

Pappa ger mig en tallrik med rostat bröd, bacon och ett stort glas juice.

-         Presenterna får du ikväll på festen!

(”festen” betyder då alltså jag, mamma och pappa som sitter vid TV:n och kollar på en värdelös film)

-         Mm… säger jag och ler falskt. (på nått sätt måste jag övertala dom att få gå ut, men dom är verkligen stenhårda med tider och att få vara ute sent)

 



 



EMG pickups ♥

En sån här snygging skulle inte sitta helt fel just nu :D I love it!
Lila och skit snygg .. fast problemet är ju dårå att den kostar 14.121 kr.. D: åh! gimme ♥


helg, sweet helg.

Detta var sista riktiga veckan i skolan. Riktigt sköööönt! Igår gjorde vi inte så mycket.. jag, helena & jonatan käkade på monroes och det var SVINKALLT väder ute. Ska aldrig mer ha på mig t-shirt igen, haha. Vad hände med den underbara värmen?
Well, nu ska jag åka och hyra en film med Tuva, see ya! ;)


                    Känns som att jag saknar mitt hår ):

Controversy

I can't belive all the things people say,
I wish there was no black and white,
I wish there were no rules..






RSS 2.0