Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser

Nu är alla YFU-papper inskickade och nu är det bara placering som inväntas! Läskigt men grymt.
Idag inhandlade jag ett par skor... kostade 199 kr men eftersom det var 70 % rea fick jag dom för 60 kr - hur underbart?! Men nu ska det sparas lite pengar, för på torsdag drar jag till underbara Stockholmio.




27e Februari

Vaknade hos Tuva, åt frukost, tittade på sex & the city, åt lunch, fixade mig - och nu sitter jag här. Om 15 minuter åker vi till min moster som fyller år!

Hörs!


25e Februari

Idag kommer Daniel Adamsray befinna sig i Gävle och det kommer INTE jag göra. Dåligt surt. Men därimot har sportlovet börjat och Tuva kommer hit! Tror det luktar filmkväll (hur fan det nu luktar, men det lät bra i meningen i alla fall) och mycket USA-snack. Vi ska nämligen skicka in hostfamily-letters ikväll! HIHIHIH.

Nu ska jag fortsätta dricka min cola och titta på High Chaparall med Filip & Fredrik. Bjuder på två sexilicious cambilder!




Låt mig kyssa din panna

Lyssnar på Oskars nya låt - Vilja bli. Är helt förälskad i den! Som vanligt är musiken underbar och texten klockren.
Annars så är det fredagskväll och jag bara njuter av att inte göra ett skit. Funderar på att hämta upp chokladen som ligger nere i köket och titta på en bra film eller något liknande :) Eller "skära upp mögelosten, ta fram vindruvorna och läsa en spännande bok" som Blondinbella skulle ha sagt. 
  



                                                   Oskar Linnros
                                        

bustin out

Torsdag. Seg dag i skolan och alldeles för trött i huvudet. Senare var jag till Thorén igen och kikade på Communication-programet. Ser riktigt bra ut! Får se om jag läser media eller beteendevetenskap..

Ne, jag är otroligt trött och måste sova nu. Imorgon är det fredag vilket är otroligt skönt. Har bara spanska, engelska och matte - slutar förhoppningsvist efter lunch då min NO/musik-lärare är sjuk, WOHO.

Tråkigt inlägg, men sängen kallar (höll på skriva kallnar).. GODNATT!

My teenage dream

Det har varit tyst ett tag på USA-fronten... men har helt enkelt inte haft det där suget att blogga om det. Men nu jävlar! Ska bara skriva ut lite bilder och få mina betyg från skolan och sedan ska papperna skickas till staterna. Har också "anmält" mig om att få vara en av utbytesstudent.se bloggare under året. Det är faktiskt helt sinnessjukt att om 6 månader är det dags för mitt livsresa. Tuva följer med också! Hur bra? En del av mig vill stanna upp tiden och hinna ta vara på tiden i Sverige - men samtidigt vill jag inget hellre än att få åka till USA nu. Men det börjar faktiskt närma sig... kommer ihåg hur jag satt i somras och tänkte "åååh det är ett helt år kvar!" ... men whoops ett halvår gick och nu sitter jag här. 6 månader. 6 månader kvar i långa landet falukorv. 6 jävla månader är ingenting.

Det här är verkligen min USA-låt som jag spelade sönder förut! Älskar, älskar, älskar.


bara bara blåsa såpbubbler

Fick världens dampryck och tog ner allt från mina väggar. Så nu är det väldigt... tomt. Åh är på världens intredningshumör och vill göra om allt! Måla om, köpa ny säng, nya hyllor, spegel och inreda det mysigt med massa ljus och kuddar. Inte sådär "hej jag gillar hellokitty och gulliga hästar" utan mer typ... "Tja. Jag är egentligen ganska killig men gillar doftljus och mysiga kuddar. Men släng in ett trumsett så blir det finnemang!"... typ så. Mina blogginlägg har en tendens att bli väldigt random när jag har druckit för mycket cola, haha.

Imorgon är det söndag och då ska jag sova och plugga. Hoppas ni kan sova gott nu när ni vet det.

Gammal låt med Snook, men jävligt skön. Sköna killar också.


fashion toast


Påmm Fritts

...HAHA, vad skulle Sverige vara utan Filip & Fredrik?


I'm a soldier for you

"Värmen var olidlig.
Solens strålar brände mot huden som ett öppet sår. Den fuktiga luften var jobbig att andas i och gjorde mig otroligt andfådd. Jag famlade efter vattenflaskan i patronväskan, öppnade korken och förde den mot munnen. Helt tom. Jag svor lågt och förde händerna mot tinningarna. En bultande huvudvärk var på väg.
Jag satt helt ensam gömd i ett dike bakom en buske. Jag hade ingen aning om vart jag var någonstans, eller vart Matthew hade tagit vägen. Alldeles nyss hade jag hört hans snabba fotsteg bakom mig, men nu var det helt knäpptyst och inte ett enda flygplan hördes. Jag kisade mellan buskarna för att försöka se någon vilsen och förvirrad soldat snurra runt - men inte en människa sågs till.  
"Helvete" fräste jag. Att gå vilse och tappa bort de andra var inte bra alls. Vad skulle jag nu göra?  Sitta kvar och vänta på förstärkning eller fortsätta leta ensam? På marken låg avlösta skott och den bruna leran färgades på mina byxor. Jag sparkade lätt med foten och skapade ett mönster i sanden..."



längre har jag inte kommit på novellen... perfektionisten i mig är värre än vanligt, haha. Den handlar i alla fall om en amerikansk soldat i Vietnam på 60/70-talet. Spännande, hmmm.

Förkyldningen har blivit värre och jag sitter omringad av halstabletter, te och varma kläder. Nu ska jag försöka jobba lite matte och sedan sova - sjukt trött! Hejdå, puss, kram, godnatt eller vad man nu säger.


Blivit lämnad i staden, medan du gick och blunda

Har på mig en ansiktsmask och pluggar matte. Prov på onsdag... osäker på hur det kommer gå. Imorgon blir det nationella i svenska, lite lättare i alla fall! Idag stannade jag hemma från skolan. Halsont och lite feber, not good. Men måste som sagt tvinga mig till skolan imorgon.

Jag längtar så sinnesjukt mycket till sommaren! Svensk sommar är otroligt underskattat faktiskt, haha. 28 juni - 2 juli blir det Peace&Love i Borlänge. Ska bli grymt roligt att se Oskar linnros och The Sounds live! 

Justja, på torsdag ska jag börja på street igen! Har faktiskt saknat det, men nu jävlar (:
Nu ska jag fortsätta plugga och sedan kanske titta på någon film. Kram, puss, hejdå eller vad man nu säger.


Ack, sundyberg

Jag har precis druckit upp min redbull... hur ska detta sluta? Kan redan se förstasidan i tidningen..

... "Galen tonåring bränner upp skolbyggnader och rånar gamla tanter"

... "Elin, 16 år - PYROMANEN!"

... "Redbull stämd - förstör ungdomar"

... "Ung flicka hittas medvetslös i ett dike - skrämmande lik E.T"

... "Extra repotage om Ung&Besatt, sidorna 2,3,4 och 5". 

Okej nu ska jag sluta. Dagen var bra, såg million dollar baby med Julia och åt chips. Imorgon är det söndag och då blir det plugg som vanligt. Har matteprov på onsdag + två nationella prov. Plus en redovisning. Gud vad jag är taggad!!! ... eller? Nu vill jag ha sommar så otroligt mycket. Ledighet ♥

Tror jag börjar bli sjuk... fryser konstant och krasslig i halsen. Gú vad kúl. Nu ska jag titta på en film kanske...eller göra något av det ovanstående? Vi får se i tidningen imorgon. Herregud vad jag svamlar. MMMM säng. 



Snygg bild från skolan. Lovar att du kommer spara bilden, skriva ut den och förstora upp till en tapet. Min humor suger. Godnatt.  
 
 

jag sitter längst fram i taxin

Sinnesjukt trött. Var nära på att skita gå upp i morse... men duktig som jag är insåg jag att vi hade SO-prov, och orkar inte komma efter, så efter ett glas juice och många otrevliga kommentarer sitter jag här. Nu ska jag till skolan och plugga om EU i ca 2 timmar innan provet. *applåder*

Hittade min awesome broccolimössa som jag hade förut hela tiden. Gick precis tillbaka 2 år i tiden... men skitsamma, den är skön!


Du är bäst nu, men du var bättre nu, våra briser gör oss till människor.

Blev glad när jag och Ebba nyss gick in på Peace&love's hemsida och såg att Journey, The sounds, Oskar linnros samt Daniel Adamsray kommer! Hur awesome? Jag är en nämligen en festival-oskuld och vill gärna åka, hehe. Kan inte sommaren komma lite snabbare? 1a Februari...give me a break.

Jag är inne i världens inspirationsperiod just nu. Känner för att skriva texter, hålla på med musik och gud vet vad. Eftersom blogg.se har damp i stjärten och gör så att man inte kan lägga in videos, så kika på detta.

Nu ska jag snart åka till doktorn. "Varför då?" tänker ni nu. Jag ska nämligen kolla massa grejer inför USA och sånt... amerikanerna vill inte att jag ska komma dit med massa smittsamma sjukdomar. Vem vet vad vi svenskar har haft för oss...

Nu blir det lite plugg. Bye!


RSS 2.0